Iz nerjavečega Jekla, Krema Strgalo Geometrijo Nezakonitih Zobe, Rob Lopatice Kuhinja Pecivo Testo, Rezalniki DIY Torta Dekoraterstvo Orodja

€3.56 €2.52

Oznake: pizza, Lopatica za torto, Torta dekoraterstvo orodja, Kuhinja, testo

Na zalogi

  • Sku: w29588

Značilnost: 1.Visoko-kakovostni Materiali: kovinsko strgalo je izdelana iz nerjavečega jekla strgalo materiala, zanesljivo, brez vonja, nestrupena, varna za uporabo, enostaven za čiščenje, trpežne in trajne primerjati plastike akril torto strgala. 2.Enostaven za Uporabo: Put torto na stojalo in obdržati stojalo iz gibljejo medtem ko je cilj, nazobljenimi ali gladek rob, da vaš torto rob, enostavno ustvarite čudovite in veliko različnih modelov in stilov svoje ustvarjalnosti. 3.Visi luknjo design, ki je priročen za obešanje skladiščenje brez prevzemu prostora. 4.Širok Spekter Uporabe: Večnamenski torto gladko orodje za zaledenitve, razreza, shovelling, sekljanje smetane, testo, fondat, sir, čokolada, pica in več, ki izpolnjuje vaše dnevne peko potrebe ali celo za strokovno peki.

Specifikacija: Ime Izdelka: Torta Strgalo Material: Nerjaveče jeklo Tip: Trapezna, Pravokotnik, Trikotnik,Ovalne Uporabe: za izdelavo torte, čokolade, krema za britje, rezanje testa, itd.

Paket Vključuje: 1 x Torto Strgalo

Številka Modela Iz Nerjavečega Jekla, Krema Strgalo
Vrsta Peko & Pecivo Orodja
Funkcija Okolju Prijazno
Material Nerjaveče Jeklo
Certificiranje CE / EU, CIQ, EGS, LFGB, SGS
Poreklo Celinska Kitajska
Peko & Pecivo Orodja Tip Peko & Pecivo Lopatice

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Svojo oceno